GTX 1060 Crypto Mining Rigs 144 Mh/s @ 525W 6 Month ROI

In this video I share my current mining hardware including two new GTX 1060 GPU mining rigs. Excellent performance and stability from these two new rigs. These GPUs are mining Ethereum at upto 24 Mh/s using only 75Watts.

Hardware in this video

Palit GTX 1060 6GB Jetstream 24 Mh/s @ 75Watts
Amazon US – http://amzn.to/2CGnhQH
Amazon UK – http://amzn.to/2qagHz7

SimpleMining OS GTX1060 Clock settings
Core Mhz -200
Mem Mhz +1500
Power Limit 75
Min Fan Speed 60% = 65C

My Links

Website http://www.imineblocks.com
Facebook https://www.facebook.com/imineblocks
Twitter https://twitter.com/IMineBlocks_com
Instagram https://www.instagram.com/imineblocks
Steemit https://steemit.com/@imineblocks

Buy anything on Amazon
US http://amzn.to/1Ttb8P9
UK http://amzn.to/27P0s71

Please use the link below to make your donation in one of the 65 supported Altcoins. http://imineblocks.com/donations/

Tips are appreciated. Here’s my Addresses

Bitcoin:1FFVvaF7A3sjhzX26mNWfuqYKz1CwmEsYh
Litecoin:LUUEfTYzsQU1e86kjiDtkwAYmqReZYAPfs
Ethereum:0x5B905114167C80276AD28A997f606C698547fe40
Burstcoin BURST-N8KB-DKKW-9C4W-AF289
Storj 1PtCzyShTUXwhf63nRqQuxEgLZRkjwu4SK
Dash:XmVpjUbZ12bK4k8E2LnMJeULeUsLcjAyBe
BitSend:iRoCVCDSVTyqqojyybMcbRpFU4HhdosVhP
Decred:DseJxmrkYw3FncKWJoEH9SswdcDPuyi4DZF
Ethereum Classic:0x0927B3ff51BFC3865788aE7ad90246D850c05325
Nexus:2QyTKoWw38qhXZ144gvDuxcMPunquV4o2CLxFTHa4vBUkj1m4Sh
NXT:NXT-VJTM-6E5M-7PZ6-9LSXJ
Stratis:ST6bqKBoGtvtrVnStDjiGkcfh29KhZDMmw
Vertcoin:VkzcFB4qpWta6txy7kjfx6z2pS4VhmmhCn
Zcash:t1QAirDg9e9Gyz1YzWFXvBenjyRQq5iYyxi
Monero:48CbEcFkNVEd2JyZCTW4erduVKsbBEkwd9n791ayUQjVDx12yc3oZjqbV2NaqdSSXa3NcnpZdDCYZSQ92DpoSztY8xqRkuw

Leave a Reply

1 Comment on "GTX 1060 Crypto Mining Rigs 144 Mh/s @ 525W 6 Month ROI"

Notify of
avatar

Sort by:   newest | oldest | most voted
Graham
Guest
Graham
7 months 30 days ago

Nice post! I built something almost exactly the same. (Same B&Q-based frame design too! 🙂 ) I got the non-Samsung RAM versions of the Palit cards and was getting 20MH/s per card on SMOS with the settings you suggested.

It was going fairly well with not too many restarts however recently I’ve found that it’s been locking up a lot. I feel it may be more recent versions of SMOS or maybe Claymore 11 series? Not too sure to be honest.

I’ve dropped the memory overclocking to 1400 and things are fairly stable again.

wpDiscuz